Jak stáhnout instagramové kotouče

Vytvořeno 7 srpna, 2024
Stáhnout cívky

Instagram Reels je oblíbená funkce, která uživatelům umožňuje vytvářet a sdílet krátká videa se svými sledujícími. Díky široké škále kreativních nástrojů a možností úprav se Reels stal oblíbeným mezi tvůrci obsahu a influencery. Co když však narazíte na cívku, kterou naprosto milujete a chcete si ji uložit na později? V tomto článku vás provedu procesem stahování Instagram Reels do vašeho mobilního zařízení a také vám poskytnu tipy pro stahování vysoce kvalitních videí. Kromě toho vysvětlím, jak stahovat kotouče na stolní počítač nebo notebook, a dokonce poskytnu podrobného průvodce stahováním kotoučů z Facebooku. Takže, pojďme začít!

Proč byste si měli stáhnout instagramové kotouče

Existuje několik důvodů, proč byste si mohli chtít stáhnout Instagram Reels. Za prvé, stažení filmu vám umožní sledovat jej offline, což je zvláště užitečné, když máte omezený přístup k internetu nebo jste na cestách. Za druhé, stažení Reels vám umožní uložit si svůj oblíbený obsah a vrátit se k němu později. Ať už se jedná o vtipnou scénku, užitečný tutoriál nebo inspirativní taneční rutinu, možnost stáhnout si cívky zajistí, že nikdy nezmeškáte obsah, který máte rádi. A konečně, stažení Reels vám dává možnost sdílet je na jiných platformách nebo s přáteli, kteří nemusí mít účet na Instagramu. Nyní, když rozumíte výhodám stahování Instagram Reels, pojďme se ponořit do kroků, jak tak učinit.

Kroky ke stažení instagramových kotoučů do vašeho mobilního zařízení

Stažení Instagram Reels do vašeho mobilního zařízení je jednoduchý proces. Zde je podrobný průvodce, který vám pomůže:

  1. Otevřete na svém mobilním zařízení aplikaci Instagram a vyhledejte cívku, kterou chcete stáhnout.
  2. Klepnutím na cívku ji otevřete na celé obrazovce.
  3. V pravém dolním rohu obrazovky najdete tři tečky. Klepnutím na tečky zobrazíte nabídku možností.
  4. Z nabídky vyberte "Uložit" a stáhněte cívku do svého zařízení.
  5. Jakmile je cívka uložena, najdete ji v galerii svého zařízení nebo ve složce fotoaparátu.

Pomocí těchto jednoduchých kroků si můžete snadno stáhnout instagramové kotouče a mít je snadno dostupné pro offline prohlížení nebo sdílení s ostatními.

Jak stahovat instagramové cívky pomocí aplikací třetích stran

Pokud hledáte další funkce nebo větší kontrolu nad procesem stahování, můžete zvážit použití aplikací třetích stran ke stažení Instagram Reels. Tyto aplikace nabízejí různé funkce a umožňují vám ukládat cívky přímo do vašeho zařízení. Zde je několik oblíbených aplikací třetích stran pro stahování Instagram Reels:

  • InSaver: InSaver je uživatelsky přívětivá aplikace, která vám umožňuje stahovat instagramové kotouče pomocí několika klepnutí. Jednoduše zkopírujte odkaz na cívku, kterou chcete stáhnout, otevřete InSaver a vložte odkaz. Aplikace poté načte cívku a nabídne možnosti pro její uložení do vašeho zařízení.
  • Reels Downloader: Reels Downloader je další spolehlivá aplikace, která vám umožní stahovat Instagram Reels bez námahy. Podobně jako u InSaver musíte zkopírovat odkaz na cívku, otevřít nástroj pro stahování rolí a vložit odkaz. Aplikace analyzuje odkaz a dá vám možnost uložit cívku.

Toto je jen několik příkladů aplikací třetích stran dostupných ke stažení Instagram Reels. Je však důležité si uvědomit, že používání aplikací třetích stran s sebou nese potenciální rizika, jako jsou obavy o soukromí nebo malware. Proto se doporučuje provést důkladný průzkum a vybrat si renomovanou aplikaci z důvěryhodného zdroje.

Tipy pro stahování vysoce kvalitních instagramových rolí

Při stahování Instagram Reels chcete zajistit, aby si video zachovalo svou kvalitu a čistotu. Abychom vám pomohli stáhnout vysoce kvalitní kotouče, uvádíme několik užitečných tipů:

  • Stahování ze stabilního internetového připojení: Abyste předešli přerušením nebo ztrátě kvality videa, ujistěte se, že máte před stažením Reels stabilní připojení k internetu.
  • Vyberte správný formát: Některé aplikace třetích stran vám umožňují vybrat si formát, ve kterém chcete stáhnout kotouč. Vyberte formát, který podporuje vysokou kvalitu videa, například MP4 nebo AVI.
  • Vyberte nejvyšší dostupné rozlišení: Při stahování Reels zvolte nejvyšší dostupné rozlišení, abyste zajistili nejlepší vizuální zážitek. Vyšší rozlišení mohou zabírat více úložného prostoru, proto před výběrem rozlišení zvažte kapacitu svého zařízení.

Dodržováním těchto tipů můžete zlepšit své stahování a užívat si vysoce kvalitní instagramové kotouče, kdykoli budete chtít.

Stahování instagramových kotoučů na plochu nebo notebook

Pokud dáváte přednost procházení Instagramu na vašem počítači nebo notebooku a chcete si odtud stáhnout Reels, můžete využít několik řešení. Zde je návod, jak si stáhnout instagramové kotouče na stolní počítač nebo notebook:

  • Metoda kontroly prvku: Klikněte pravým tlačítkem myši na video Reel a vyberte „Inspect“ nebo „Inspect element“. Tím se otevře panel nástrojů pro vývojáře. Vyhledejte v kódu odkaz na video a zkopírujte jej. Vložte odkaz na novou kartu a přehraje se video Reel. Klikněte pravým tlačítkem na video a zvolte "Uložit video jako" pro jeho stažení.
  • Nahrávání obrazovky: Další možností je použít software pro nahrávání obrazovky nebo rozšíření prohlížeče k zachycení videa Reel při jeho přehrávání na vašem počítači nebo notebooku. Jakmile je video nahráno, můžete jej uložit na požadované místo.

I když tyto metody mohou vyžadovat trochu více technických znalostí nebo další software, poskytují způsob, jak stáhnout Instagram Reels na stolní počítače nebo notebooky.

Stáhněte si kotouče 2

Stahování rolí z Facebooku – průvodce krok za krokem

Facebook Reels, také známý jako „Facebook Shorts“, je funkce, která uživatelům umožňuje vytvářet a sdílet krátká videa na platformě Facebook. Pokud máte zájem o stažení Facebook Reels, postupujte takto:

  1. Otevřete na svém mobilním zařízení aplikaci Facebook a přejděte na cívku, kterou chcete stáhnout.
  2. Klepnutím na cívku ji otevřete na celé obrazovce.
  3. Hledejte tři tečky v pravém dolním rohu obrazovky a klepnutím na ně zobrazte možnosti.
  4. Z možností vyberte "Uložit" a stáhněte si Facebook Reel do svého zařízení.
  5. Jakmile je cívka uložena, najdete ji v galerii svého zařízení nebo ve složce fotoaparátu.

Stahování Facebook Reels probíhá podobným procesem jako Instagram Reels, takže je snadné ukládat a užívat si svá oblíbená videa na platformě Facebook.

Odstraňování běžných problémů při stahování instagramových rolí

Zatímco stahování Instagram Reels je obecně hladký proces, občas se můžete setkat s problémy. Zde jsou některé běžné problémy a jejich řešení:

1. Nelze stáhnout cívku: Pokud nemůžete stáhnout konkrétní cívku, může to být způsobeno nastavením soukromí uživatele. Někteří uživatelé se rozhodnou omezit stahování svých kotoučů, aby si zachovali kontrolu nad svým obsahem.

2. Špatná kvalita videa: Pokud má stažená cívka špatnou kvalitu videa, může to být způsobeno slabým internetovým připojením nebo kvalitou původního videa. Zkuste si Reel stáhnout znovu se silnějším internetovým připojením nebo vyhledejte kvalitnější verzi.

3. Kompatibilita aplikací: Ujistěte se, že používáte nejnovější verzi aplikace Instagram nebo aplikaci třetí strany, kterou používáte pro stahování Instagram Reels. Zastaralé aplikace mohou vést k problémům s kompatibilitou a bránit procesu stahování.

Pokud budete mít i nadále potíže se stahováním Instagram Reels, zvažte možnost obrátit se na tým podpory Instagramu nebo vývojáře aplikace o další pomoc.

Právní aspekty stahování instagramových kotoučů

Při stahování Instagram Reels je důležité zabývat se právními aspekty. I když je stahování Reels pro osobní použití obecně přijatelné, je důležité respektovat práva duševního vlastnictví původních tvůrců. Vyhněte se používání stažených kotoučů pro komerční účely nebo jejich prosazování jako vlastních. Pokud se rozhodnete sdílet stažený Reel na jiných platformách, vždy uveďte původního tvůrce. Pamatujte, že pro podporu kreativní komunity na Instagramu je nezbytné respektovat zákony o autorských právech a uvádět uznání.

Závěr a závěrečné myšlenky

Stažení Instagram Reels může být pohodlný způsob, jak uložit a užít si svůj oblíbený obsah offline. Ať už se rozhodnete stáhnout kotouče do svého mobilního zařízení pomocí aplikace Instagram nebo prozkoumat aplikace třetích stran pro další funkce, proces je jednoduchý a dostupný. Nezapomeňte upřednostňovat vysoce kvalitní stahování a dodržovat právní ohledy, abyste zajistili pozitivní a etické zkušenosti. Pokud budete postupovat podle kroků a tipů uvedených v tomto článku, můžete si s jistotou stáhnout Instagram Reels a zvýšit spotřebu obsahu na platformě.


Stažení instagramových kotoučů přímo bez aplikací třetích stran nebo nahrávání obrazovky:

  • Otevřete aplikaci Instagram a přejděte na kartu Reels.
  • Najděte cívku, kterou chcete stáhnout, a přehrajte ji v režimu celé obrazovky.
  • Klepnutím na tři tečky v pravém dolním rohu obrazovky a výběrem možnosti „Uložit do alba fotoaparátu“ uložte video do své galerie.

Ano, instagramové cívky si můžete stáhnout z profilů ostatních uživatelů následujícím způsobem:

  • Otevřete cívku Instagramu, kterou chcete uložit, a klepněte na ikonu „Odeslat“.
  • Klikněte na „Přidat cívku do vašeho příběhu“.
  • Stažením a přiblížením náhledu uložíte video v režimu celé obrazovky.
  • Poté klikněte na tři tečky v pravém horním rohu a vyberte "Uložit" pro uložení kotouče do role fotoaparátu.

Stažení instagramových kotoučů na plochu nebo z veřejného účtu někoho jiného:

  • Pomocí nástrojů třetích stran, jako je 4K Stogram, zálohujte všechny své kotouče najednou a stahujte kotouče Instagramu z veřejného účtu.
  • Spusťte 4K Stogram, přihlaste se v aplikaci ke svému instagramovému účtu, zadejte název instagramového účtu, ze kterého chcete kotoučky stáhnout, a vyberte příslušné možnosti stahování kotoučů.
  • Klikněte na tlačítko "Stáhnout" a užívejte si stažené kotouče.